vrijdag 26 juli 2013

Het schoolkamp deel 1

 Het is alweer een tijdje geleden.....maar wij hebben een geweldig schoolkamp achter de rug. De foto's wil ik graag met jullie delen.

Het vertrek... we zijn best wat zenuwachtig!






Aangekomen in het Streekbos is er eerst tijd voor  een excursie door twee vrijwilligers van het IVN. We verdelen ons in twee groepen. Een groep gaat mee met een fluisterboot. Zij varen door de sloten van het Streekbos en zoeken op zoekkaarten de namen op van de watervogels die ze tegenkomen. Ook gaan ze op zoek naar een plek waar ze aan land kunnen om daar met schepnetjes water dieren te vangen en te bekijken. De andere groep wandelt door het Streekbos. Onderweg komen de groepen elkaar toevallig tegen en wordt er uitbundig naar elkaar gezwaaid.
Na een uurtje wisselen de groepen.....



Ook is er genoeg tijd voor vrij spel in het water, in het zand en op het gras. Tussendoor komt juf  Marian nog langs, eten we een ijsje, een snoepje en drinken we een pakje sap. We hebben ons daar prima vermaakt!  Voor we weer terug gaan naar school om te eten worden er nog wat groepsfoto's gemaakt.




Terug in de auto van Lisan, de mama van Pieter




Wat hebben we een trek gekregen... tijd om te gaan eten.... niet op school, maar gezellig in het Gouden Hoofd. Na het lekkere eten (volgens mij heeft iedereen zijn/ haar bord helemaal leeg gegeten!!!) vieren we de 6e verjaardag van Marloes. Zij trakteert ons op een heerlijk toetje!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten