vrijdag 26 juli 2013

Het schoolkamp deel 2


Na het eten lopen we weer terug naar school. We nemen afscheid van de 2e jaars en maken daarna ons bed op in de aula. Voor we naar bed gaan is er tijd voor een "bonte avond" en een "kampvuur". Daarna poetsen we onze tanden en duiken in bed... er is nog even tijd voor geklets en gegiechel, maar dan moet het helemaal stil zijn. De een slaapt wat sneller dan de ander, maar na een uurtje slapen ze allemaal.



Na een heerlijke nachtrust (hier denkt de leiding denk ik wat anders over) wordt de volgende morgen de een na de ander wakker. In de klas wordt wat gepraat en gespeeld en het ontbijt wordt klaargezet. De 2e jaars druppelen in hun pyjama's binnen en als iedereen er is nuttigen we een lekker ontbijt.
Na het omkleden, tandenpoetsen en het opruimen van de slaapspullen is het tijd voor het laatste onderdeel... een vossenjacht met een aantal ouders en bovenbouwers als vossen. Ze zijn lastig te vinden die vossen, het weer zit ook niet echt mee en we zijn best wel moe, maar de meesten lukt het gelukkig toch. (van de vossenjacht zijn er niet zoveel foto's... wie weet kunnen een aantal begeleiders mij nog wat toesturen.. dan zet ik ze er nog bij)
Moe maar voldaan gaan we na het eten van een ijsje naar huis.
Het 2/3 kamp is geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar...mits we nieuwe wachtlopers voor de nacht kunnen vinden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten