zondag 17 maart 2013

"Rommel je mee?" en onze eerste boekbespreking

U heeft het vast al gemerkt. Woensdag zijn we weer begonnen met ons nieuwe project: "Rommel je mee?" De ochtend startte met muziek van de rommelruimrocker door de speakers en de juffen en meester verkleed in een vuilniszak en met prikstok. Juf Sanne en juf Anouk vertelden door de speakers, dat er erg veel troep is en dat we gaan opruimen en de spullen misschien wel weer hergebruiken. Aankomende dinsdag is het Jozefdag. Deze dag staat  natuurlijk ook in het teken van rommel. In ieder geval gaan we een vuilniszak pimpen. Deze gepimpte zak trekken we aan het eind van de dag aan bij de gezamenlijke afsluiting waarbij ook u welkom bent.


Vrijdag heeft Anne als eerste een boekbespreking in de kring gehouden. Thuis heeft ze de bespreking samen met haar ouders voorbereid en in de kring heeft ze het gepresenteerd. Ze heeft het geweldig goed gedaan en we zijn benieuwd naar Joris, want hij is de volgende die aan de beurt is.




Daarna  zijn we de wijk in geweest met  prikstokken van de gemeente om de buurt netjes en schoon te maken.  De kinderen waren fanatiek en enthousiast en we hebben veel blikjes, flesjes, papiertjes en zelfs een spons opgeruimd.














Geen opmerkingen:

Een reactie posten